Nitrilhandskar samt tvätt-, & sköljmedel

(Alla priser nedan är ex. moms)

I vårt sortiment finns Neutral tvättmedel för vit-, och kulörtvätt samt Neutral sköljmedel som rekommenderas av Astma & Allergiförbundet. Vi har även vinylhandskar, både pudrade och puderfria. Information och pris om produkterna finns här nedan.

Nitrilhandskar

Nitrilhandskar Evercare

En bekväm, mjuk och flexibel, puderfri nitrilhandske som ger säkerhet i många situationer, full frihet i rörelse och utmärkt flexibilitet som ger mindre trötthetskänsla. Handskarna innehåller inte latex.
Egenskaper

  • 100% latexfri undersökningshandske gjord av hållbar nitril, eliminerar risken för allergiska reaktioner, typ I, som associeras med naturlatex.
  • Högelastiska och mjuka
  • Rullkant för enklare påtagning
  • Texturerade fingertoppar för bästa grepp i alla lägen
  • Säker för livsmedelshantering och inom sjukvården.
  • Skyddar mot ett brett spektrum av kemikalier
S, 150 st/förp.

299:-/förp.
M, 150 st/förp.

299:-/förp.
L, 150 st/förp.

299:-/förp.

TVÄTTMEDEL OCH SKÖLJMEDEL

Power Wash

Är ett Svensktillverkat, nytt och modernt maskintvättmedel. Lågskummande och koncentrerat med Liposystem avsett för vittvätt. Tvättmedlet innehåller fyra olika sorters enzymer som tar hand om de flesta fläckar t ex blod, choklad ,ägg olja. Förtvätt är ej nödvändig.

Ett billigt fosfatfritt högeffektivt koncentrat, 4 kg tvättmedel räcker upp till 310 tvättar i en normalstor 3-4 kg maskin. Innerhåller ej zeoliter, ett mjukgörande ämne som orsakar avlagringar i tvättmaskinens slangar och pumphus och innerhåller ej något utfyllnads material (pimpsten, vulkanaska eller säll-stoff) vilket är vanligt hos andra tvättmedel. Det innerhåller ej heller något blekmedel och är endast svagt parfymerat. Detta gör att Nature Power Wash är utmärkt för personer med allergiska problem.

Dosering: 0,15 – 0,2 dl till en 3-4 kg maskin beroende på vattnets hårdhetsgrad och 0,2 – 0,3 till en 5-8 kg maskin beroende på vattnets hårdhetsgrad.

Pris

360:-/förp.

Power Wash Tripple-X Colour

Är ett Svensktillverkat, nytt och modernt maskintvättmedel. Lågskummande och koncentrerat med Liposystem avsett för kulör och fintvätt. Tvättmedlet innehåller fyra olika sorters enzymer som tar hand om de flesta fläckar t ex blod, choklad ,ägg olja. Förtvätt är ej nödvändig.

Ett billigt fosfatfritt högeffektivt koncentrat, 4 kg tvättmedel räcker upp till 310 tvättar i en normalstor 3-4 kg maskin. Innerhåller ej zeoliter, ett mjukgörande ämne som orsakar avlagringar i tvättmaskinens slangar och pumphus och innerhåller ej något utfyllnads material (pimpsten, vulkanaska eller säll-stoff) vilket är vanligt hos andra tvättmedel. Det innerhåller ej heller något blekmedel och är endast svagt parfymerat. Detta gör att Nature Power Wash Tripple-X Colour är utmärkt för personer med allergiska problem.

Dosering: 0,15 – 0,2 dl till en 3-4 kg maskin beroende på vattnets hårdhetsgrad och 0,2 – 0,3 till en 5-8 kg maskin beroende på vattnets hårdhetsgrad.

Pris

360:-/förp.

Neutral Sköljmjuk, 1 liter

Oparfymerat sköljmedel som ger mjuk och skön tvätt. Motverkar statisk elektricitet och gör tvätten lättare att stryka. Rekommenderad dosering till 4-5 kg maskin vid mjukt vatten är 60 ml.

Rekommenderas av Astma & Allergiförbundet.

Pris

39:-/förp.

Välkommen att ringa eller maila för mer information.