Hand- & Ytdesinfektion, munskydd samt Handtvål

(Alla priser nedan är ex. moms)

I vårt sortiment finns nu också tre bra produkter från DAX. Information och pris om produkterna finns här nedan.

HAND- & YTDESINFEKTION SAMT ALCOGEL

DAX Clinical Handdesinfektion, 600 ml

Dax Clinical handdesinfektion är en hygienisk handdesinfektion som är utprovad i samarbete med svensk sjukvård. Dax Clinical är effektiv mot bakterier, jästsvamp och olika virus som influensavirus. Dax Clinical innehåller 75 vol% denaturerad etanol samt två återfuktande ämnen som ska minska risken för att din hud ska torka ut.

Pris

59:-/st

DAX Alcogel 85, 600 ml


Denna Alcogel är en halvgel sammansatt av tre olika alkoholer med etanol som huvudkomponent. Alkoholstyrkan är 85 volymprocent. DAX Alcogel 85 verkar snabbt och klibbar inte efter avdunstning. Tillsatsen av glycerin som återfuktningsmedel gör att huden behåller sin naturliga fuktighetsbalans och hindrar därmed uttorkning.

Pris

69:-/st

DAX Ytdesinfektion Plus, 1000 ml

DAX Ytdesinfektion Plus är avsedd för desinfektion av släta ytor, t.ex. undersökningsbritsar, bänkar, bord etc. Ytdesinfektionen är effektiv mot bakterier, svampar och olika typer av virus. DAX Ytdesinfektion Plus används inom hälso-, sjuk-, och tandvård samt hos veterinaärkliniker. Kan även användas inom livsmedelshantering och barnomsorg.

Pris

59:-/st

MUNSKYDD

Provita medical Svensktillverkade & CE märkta munskydd

Provita medical är ett svensktillverkat munskydd för engångsbruk med 3 lagers uppbyggnad. Munskyddet har en näsklämma för bra passform och elastiska öronband för att vara bekväma att bära. De har ett lågt andningsmotstånd för att vara lättare att andas genom och är allergivänliga. Provita medicals munskydd uppfyller den högsta skyddsklassen (IIR) med en bakteriell filtrationskapacitet på 99,9% och är CE-märkta.

Munskyddet är gjort för att fånga mikroorganismer i utandningsluften från användaren och skydda omgivningen från risken att få en infektion. Munskyddet skyddar även användaren från synliga droppar och stänk från kroppsvätskor, s.k. droppsmitta.

10 pack

54:-
50 pack

149:-

Skyddsvisir

mVisor Skyddsvisir

mVisor 7001 är ett svensktillverkat skyddsvisir som är CE-märkt och avsett som skydd mot droppar och stänk av vätska. Visiret ska användas i miljöer där användaren utsätts för vätskestänk och/eller droppsmitta. Motverkar imma och har extra klar transparens samt justerbara remmar. Visiret täcker hela ansiktet och är skumvadderat för maximal komfort och tätning.

mVisor visir är utvecklat i samarbete med svensk hälso- och sjukvård.

Tillverkat i Sverige.

Pris

169:-

HANDTVÅLAR

Föllinge Vegetabilisk Handtvål, 200 ml och 1000 ml

Fölinge Vegetabilisk Handtvål är en dryg, mild, ej uttorkande och diskret doftsatt handtvål. Finns både i 200 ml flaska med pump samt i 1000 ml flaska utan pump.

200 ml

55:-/st
1000 ml

169:-/st
Doseringspump till 1000 ml flaska

40:-/st

Gunry handtvål Vanilla & Honey 500 ml med pump

Denna tvål är tillverkad av milda ingredienser som skonsamt tvättar rent och gör huden mjuk och fräsch.

Pris

24:-/st

Välkommen att ringa eller maila för mer information.